ZAŠTO SAMO POVRŠINSKI OPRAN TEPIH ?
NUDIMO VAM TEMELJNO PRANJE CELOG TEPIHA

bazensko-pranje-tepiha-kako-cistimo

BAZENSKO PRANJE JE REŠENJE I ZA DO SADA POVRŠINSKI PRANE – NEISPRANE TEPIHE.

Bazensko pranje tepiha je unapređena tehnologija pranja tepiha. Ima mnogo prednosti u odnosu na samo površinsko pranje penom. Bazenski postupak pere obe strane tepiha i predstavlja standard čistoće. Sam način rada – potapanjem postiže se pranje teško dostupnih delova tepiha koje četka mašine ne može dohvatiti. To se posebno odnosi na tepihe sa dužom dlakom za koje je ovaj način pranja i jedini.
Tepisi su higijenski najugroženiji u stanu. Naličje je najprljaviji deo tepiha. Stanište je gljivica, bakterija, grinja i neizostavno se mora oprati. Bazenski postupak pranja potapanjem tu daje svoj puni učinak. Oprano je i naličje tepiha u potpunosti. U dostavi prilikom transporta tepisi su uvijeni u rolnu, pri cemu se i gornja i donja površina u potpunosti poklapaju. Ako je oprana samo gornja površina tepiha prlja se u dodiru sa neopranim naličjem a da tepih još i nije stigao do Vas!

I na kraju obavezno ispiranje opranog tepiha većom količinom čiste vode sve do bistre kapi. Ispiranje trajno uklanja iz tepiha sve što je oprano i ono čime je prano. Savremena sredstva za pranje su koncentrovane hemikalije koje ako se ne isperu štetno deluju u životnom prostoru. Neispran tepih lepi prašinu za sebe, brže se prlja pa se mora češće prati.

Cena pranja tepiha u bazenu izvedena je iz prosečne tržišne cene pranja jedne površine. Ovim postupkom peru se obe strane i svaka se obračunava.

PRAKTIČAN SAVET

Proverite kvalitet pranja kao i naše tvrdnje. Napravite mali test veoma lako i brzo (Neće vam uzeti više od pola minuta vremena).Mokrim sunđerom natopljenim u mlakoj vodi, protrljajte na uskoj površini opranog tepiha. Najbolje na samom ćošku.Kod bazenski opranog tepiha nema pojave mehurića pene.

DOKAZ DA JE TEPIH ISPRAN DO BISTRE KAPI.

KOMORA ZA SUŠENJE

komora-za-susenje

Potpuno tehnički opremljena komora sa visokim faktorom sušenja predstavlja sastavni deo ovog sistema pranja tepiha. Cirkulacijom toplog i suvog vazduha kroz celu strukturu opranog tepiha postiže se apsolutno sušenje. Nezavisno od godišnjeg doba garantujemo isporuku potpuno suvih tepiha, u roku od najviše 3 dana od dana preuzimanja.

TRANSPORT I HIGIJENSKO PAKOVANJE TEPIHA

komora-za-susenje

Higijensko pakovanje opranih tepiha čuva njihovu čistoću do momenta isporuke i ponovnog korišćenja.

Transport tepiha je besplatan, bez obzira gde se nalazite.

Za bazensko pranje dolazimo i za 5 m².